Wat anderen zeggen

Goede ervaring geweest, het coachingstraject met Roos. Zij heeft tijd en aandacht voor je verhaal, vraagt goed door en komt soms met heel bijzondere oefeningen, waardoor de beleving langer ‘blijft hangen’.

Verpleegkundige

“Roos is een ontzettende begripvolle vrouw, een topper. Een vrouw met aandacht voor het probleem en de persoon”

E.Hoogendoorn, Planner

Heel erg bedankt voor onze coachsessies. Op een hele ontspannen, vrolijke manier heb je met de gesprekken en oefeningen bij mij een en ander in gang gezet. Wat we uit de oefeningen haalden vond ik heel verrassend. Ik ben aan het lezen, houd mijn dagboek bij en ga nu echt aan de slag met de onvrede op mijn werk. Ik heb er echt iets aan gehad en daar ben ik je erg dankbaar voor!”

Vrouw, werkt in de kunstsector

“Ik voel me gehoord in al me strubbelingen en dat geeft me inzicht in mezelf en me functioneren.”

Verpleegkundige

“Soms denk je dat je het allemaal wel weet maar door de vragen die gesteld worden ga je nadenken over je eigen denken en handelen. Je komt erachter dat er heel veel vanuit jezelf geoordeeld en beoordeelt wordt wat soms nergens op slaat. Dat geeft lucht.”

vrouw, werkzaam in de zorg

“Bedankt dat je vaak in mijn hele verhaal met veel informatie net datgene eruit haalde waar ik mee verder kon. Je kort kon samenvatten en inzien en aanvoelen waar het om ging. Door je heldere uitleg, kon ik ook meteen inzien wat me te doen stond. Je scheen even ergens het licht op en ik pakte meteen de uitdaging aan. Heel fijn ook dat ik je een keer rechtstreeks kon bellen om advies. Dat heeft zoveel voor mij betekent en het was ook echt even nood op dat moment. Ik begrijp dat het niet zomaar gewoon is dat je even tijd had. Het heeft mij enorm geholpen en zo heb ik toch nog iets aan mijn vakantie gehad.”

Verpleegkundige

“Mijn ervaring bij Roos is zeer positief. Continu werd ik bewust gemaakt van mijn gedachten , handelingen en liet ze me nadenken hoe dingen anders kunnen. Ook dat ik niet alles op mezelf moest betrekken. Zodat ik niet continu druk ervoer. Ik blijf leren en soms een terugval maar dan denk ik weer terug aan onze gesprekken en heb ik weer wat meer overzicht. Nogmaals bedankt”

E. van Beurden, Verpleegkundige

“Wil je op een prettige, rustige manier meer met jezelf in contact komen dan kan Roos je hierbij helpen.
Zelfbewuster worden, het kan via Roos.”

vrouw, werkzaam in de zorg

“Roos luistert echt naar wat er speelt bij jou, weet de kern goed samen te vatten, en laat door samenvattingen ook jou zoeken naar oplossingen voor waar je tegenaan loopt. Roos heeft een rustige en oprechte benadering. Geeft je praktische inzichten.”

vrouw, werkzaam in de zorg

“Je bent een goede luisteraar, een heel prettige persoon in de omgang en je straalt bepaalde rust uit. Jij geeft mij het gevoel vertrouwd te zijn. Ons contact ervaar ik als erg prettig. Je gaf al direct aan dat jij er “neutraal” en “ongekleurd” in zit zodat alle onderwerpen die aan bod komen ook gewoon besproken kunnen worden. Je hebt geen (voor)oordeel, luistert goed en vat heel goed en beknopt samen.
In ons coachtraject heb ik volgens mij een aantal onderwerpen goed kunnen uitdiepen en begin ik steeds meer deze te begrijpen en toe te passen.”

Man, werkzaam in zakelijke werkomgeving

“Zit je niet lekker in je vel, loop je tegen problemen aan, merk je dat je steeds weer vastloopt in je werk of privé, heb je al langer last van stress, onrust , een coachtraject kan je hierbij helpen d.m.v. gesprekken en oefeningen!”

I. Voogt, Echocardiografiste

“Ik vond het fijn dat er bruikbare tips gegeven werden waar ik ook echt iets mee kon. Of als het niet werkte dat we samen naar een andere oplossing zochten. Het was niet zweverig. Roos is een fijne coach die goed kan luisteren, snapt wat je bedoelt en samen naar oplossingen zoekt.”

A. Huissen, Poli-kliniekassistente

“Je bent warm, open, geduldig, helpend, hebt een luisterend oor, vraagt om feedback.”

vrouw, werkzaam in de zorg

“Wat kan jij goed met aandacht naar iemand luisteren en kijken, ik voelde me ontzettend gehoord! Als de tijd even stil moet staan en je je even wilt uiten en relaxen, dan ben je bij Roos aan het goede adres!!!”

Monica, Verpleegkundige

“Roos heeft mij op een rustige, doortastende maar vooral fijne manier begeleidt en gecoacht waardoor ik tot inzage kwam hoe mijn ‘gedachtegang’ in elkaar steekt/functioneert. Door dit inzicht heb ik kunnen leren en ontplooien, iets waar ik de rest van mijn leven baat van zal hebben.”

R. Dijkstra, Verpleegkundige

“Ik heb goede gesprekken met je gehad, maar ook bijzondere oefeningen gedaan. Mocht het weer nodig zijn, dan weet ik je te vinden!
P.S. ik heb je laatste tip opgevolgd en heerlijk de tijd genomen om boeken te lezen in mijn vakantie. Ook ga ik mij verdiepen in de boeken van Jan Geurtz.”

vrouw, werkzaam in de zorg

“In de afgelopen tijd hebben we fijne, zinvolle ontmoetingen gehad.
Jouw manier van benaderen is natuurlijk, oprecht en liefdevol. Je straalt rust uit, waardoor ik me erg op mijn gemak voel bij jou.
De gesprekken leverde altijd inzichten op, waar ik weer mee verder kon.
Het was ook fijn om af en toe wat lichaamswerk te doen, zoals dansen, mediteren en gronden. Inzicht in het belang hiervan werd daardoor vergroot.
Je kan goed luisteren, en laat mij daarbij in mijn waarde. Dat voelt heel prettig, om zonder oordeel mijn verhaal te kunnen vertellen.
Ook het terugkoppelen van wat je gehoord hebt, werd vaak met juiste woorden benoemd, waarop ik een bevestiging kreeg van een goed luisterend oor.
Ik ben je dankbaar voor de fijne gesprekken die we hadden. Volledig op mijn gemak voelen bij iemand is iets waar ik soms moeite mee heb, maar bij jou was dat geen enkel probleem. Je stelt je open op, zonder oordeel. Ik heb bewondering voor je kundigheid.
Dank voor je warmte, je lieve woorden en je lach. Ik zal het missen, maar weet dat ik altijd nog eens bij je aan kan kloppen, als dit nodig mocht zijn. Ik heb er veel aan gehad en ben er zeker van dat ik mede daardoor beter in mijn vel ben gaan zitten.”

Vrouw, 52 jaar, getrouwd, 2 kinderen, zakelijke werkomgeving

“Ik vind je een prettig mens die rust uitstraalt. Je kunt goed luisteren, durft te onderzoeken, maar bewaakt ook de grenzen. Je vraagt goed door en je geeft duidelijk aan wanneer hetgeen ik zeg niet helder is. Ook haal je de essentie uit hetgeen ik zeg. Dat maakt dat ik vrij makkelijk een nieuw onderwerp kan aansnijden.
Ons contact was warm en prettig.
Ik moest wel even wennen aan de manier van coachen. Deze was voor mij onbekend. De onderwerpen die ik aansneed waren daarom iets te groot, ik kwam erachter dat het ook kon gaan om kleinere zaken die toch een effect hadden op mijn lijf. Dat besef vind ik wel mooi.
De coaching heeft me gebracht dat ik me meer bewust ben van mijn lichamelijke reacties, de impact die het heeft op mijn verbale reacties en dat ik dit kan beïnvloeden. Met name in een lastige situatie waarbij iemand mij, zonder mij te kennen, zeer negatief beoordeelde en mij verbaal in mootjes hakte tijdens twee vergaderingen. Het gronden, door me bewust te zijn van mijn voeten en deze op de grond te voelen, maakte inderdaad dat ik rustig werd en me kon blijven focussen op de inhoud, in plaats van me gekwetst te voelen en op basis daarvan reageren.

Je bent een goede luisteraar met empathisch vermogen. In staat om op een heldere, maar ook pragmatische manier het proces te sturen, juist ter ondersteuning van het onderzoek naar de lichamelijke reacties.”

Vrouw, 45 jaar, alleenstaand, ICT werkomgeving

Pure geborgenheid, liefdevolle verbinding, zorgvuldig en precies. Open, eerlijk, warm, direct, vertrouwelijk en doortastend. Aandacht voor en oprechte interesse in de ander. Een vriendelijke en rustige uitstraling.

8,2

Gemiddelde waardering van het coachtraject. 100+ coachtrajecten gedaan.

“Dans voor de liefde
Dans door het licht
Dans voor het kwaad dat je dansend achterlaat
Dans als de bruid om de deuren die je sluit…”

Wende – Heb Ik Dat Nodig?

 

“Ken je mij?
Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?…”

Trijntje Oosterhuis – Ken Je Mij?